Auto inruilen of verkopen? Dat kan natuurlijk ook.

Wij begrijpen heel goed dat de meeste particulieren zelf ook een auto bezitten die ze niet willen houden bij aanschaf van een andere auto. Het inruilen van de eigen auto is vaak noodzakelijk om een andere auto aan te kunnen schaffen.

Het kan ook zijn dat u gewoon uw auto wilt verkopen. Wat uw reden ook is om uw auto kwijt te willen, wij kunnen dit ook voor u regelen.

 

Hoe werkt dit?

Wij willen eerst uw auto zien. Dit kan in eerste instantie ook met foto’s en een goede beschrijving van uw kant over uw auto, zodat wij u alvast een prijsindicatie kunnen geven. Als dit gebeurd is, bieden wij de auto in ons netwerk van handelaren, garagebedrijven, dealerbedrijven en eventueel exporthandelaren aan.

Wij krijgen van deze bedrijven biedingen op uw auto. Het hoogste bod geven wij aan u door, waarna u zelf beslist of de verkoop van uw auto moet plaatsvinden of niet.

 

Kosten inruilservice

Wanneer u een nieuwe auto bij ons hebt gekocht en uw eigen auto inruilt, kunt u het hoogst geboden bedrag voor uw eigen auto uiteraard van het bedrag dat de nieuwe auto kost, aftrekken. Wij berekenen voor de verkoop van uw eigen auto in alle gevallen een bedrag van 250,- euro excl. BTW.

 

Kosten auto verkoop service zonder inruil

Het kan ook zijn dat u uw auto alleen via ons verkoopt, zonder een andere auto terug te kopen. In dat geval brengen wij de kosten in rekening zoals hieronder beschreven. Wanneer wij de verkoop met een bedrijf in ons netwerk hebben afgerond, boeken wij het overeengekomen bedrag meteen naar u over. Wij houden de kosten die wij in rekening brengen om deze transactie voor u te doen in op het overeengekomen bedrag.

Als u geen andere auto bij ons koopt, maar alleen uw eigen auto via ons laat verkopen, hanteren de volgende tarieven voor deze service:

  • Als er niet meer dan 5500,- euro wordt geboden voor uw eigen auto, brengen wij een bedrag van 300,- euro excl. BTW in rekening.
  • Als er 5500,- euro of meer wordt geboden voor uw eigen auto, brengen wij een bedrag van 400,- excl. BTW in rekening.

 

Voordelen voor u als klant:

*U krijgt van ons direct een RDW-vrijwaringsbewijs.

*Als de verkoop van uw eigen auto afgerond is, krijgt u per direct het afgesproken geldbedrag minus ons tarief op uw rekening overgemaakt! (dit alleen als u geen auto bij ons terug hebt gekocht.)

*Wij doen alle onderhandelingen voor u. U hoeft dus niet uw auto op een site als marktplaats aan te bieden, en alle onderhandelingen te voeren met allerlei verschillende mensen. U weet tenslotte nooit wie u in dat geval allemaal over uw vloer krijgt!

*U heeft dus geen enkel risico, want dat nemen wij voor onze rekening.                                                                                                                                                                                                                                     

 

Wij hopen het u met deze extra service gemakkelijk te hebben gemaakt, om een keuze voor Import Duitse Auto.nl te maken!

Vraag vrijblijvend een inruil of verkoop prijsindicatie aan!